Wednesday, September 12, 2012

Dear God,

Hello ... acum 4 minute am avut unul dintre cele mai tari momente cu un domn pe la 60 de ani care a reusit sa ma socheze si sa ma binedispuna in acelasi timp.
De vreo doua zile sunt sub interogatoriu deoarece are un mare interes in a-mi afla viata, cati banuti fac pe luna, daca merg la scoala si alte amanunte de genul. Am aflat ca scoala este FOARTE importanta, fara hartie nu faci nimic! Woooo si eu care credeam ca hartia te impiedica de fapt sa ai parte de o educatie buna, sau succes in viata ...
Dupa ce am fost supusa unui interogatoriu aspru, domnul a aflat ca nu ma scald in bani, ca nu merg la scoala si ca printr-o logica elementara a decis ca sunt foarte trista si nefericita si a decis sa ma ajute, daca tot am insistat atata. Pentru ca l-am mintit in niste chestii omul nu sa prins si mi-a adus materiale ca sa studiez urmatoarea scoala la care trebuie neaparat sa merg! Deoarece cine nu are carte nu are nici parte ... eu ma gandeam ca ok, omul s-a simtit dator sa ma ajute cu research dar aici se va termina totul. Nuuuu, .... mi-a oferit si un loc de munca, in alt oras cu 400$ mai mult decat fac in acest moment, asta doar sa ma ajute, deoarece e clar ca am nevoie sa fiu ajutata!
Sincer va spun, urasc din suflet oamenii care simt nevoia sa-ti dea sfaturi, care pretind ca stiu ei mai bine ce este bine pentru tine, de ce ai nevoie si sa te ajute ei ca .. nu stiu, simt ei nevoia...
Daca nu mergi la scoala in Canada esti un ratat! Cum lucrezi intr-un job de cacat si nu studiez in your free time?!? Ai doua joburi? NU! Studiezi in timpul liber? NU! Ohhhh ..... soo you have no backing plan? NOOOOOOO !!!!! Ohhhhh deci esti un ratat si trebuie sa te ajut eu, cu sfaturi, nimic concret, insa cum sfaturi am la greu fara sa ma coste nimic, de ce nu? Right?!?!??!? NOOOOO, .... nu vreau sfaturi, nu vreau sa merg la scoala, nu ma consider o ratata, NU am nevoie sa ma ajuti si sunt foarte fericita cum sunt, crede-ma .... Cred ca domnul a stiut ca l-am mintit in trecut si nu ma crede asa ca insista...
Acum 15 minute a venit la mine si a inceput sa-mi vorbeasca ... insa nu fara sa ma faca sa gandesc ... WTF is wrong with him ??!?!?!?

El: Hei Claudia, cand te-ai rugat ultima oara la Dumnezeu?

Eu: Me?! ...Hmmmm (Nu cred in Dumnezeul biblic, cred intr-un creator, deci ... nu ma ROG) .... why? incerc sa evit si sa nu mint ... insa el insita!

El: Yes, you! Te rogi seara deobicei?

Eu: Da ( zambind nedumerita si gandindu-ma ce frumos stiu sa mint)

El: Trebuie sa te opresti sa te rogi seara, nu are nici un efect. Trebuie sa te rogi intre 4 si 5 dimineata .. deci AM !

Eu: Ahhhh .....

El: You know why?

Eu: Nooooo ..... nu stiu nici de ce vorbesti cu mine, sau de ce imi vorbesti despre Dumnezeu, cand e clar ca tu esti cu Allah si eu .. cu Paul si Adrian, care nu a venit ... insa sa nu fiu nesimtita ... il intreb de ce ?

El: Daca te rogi seara doar un singur inger iti duce rugaciunea mai departe la Dumnezeu!

Eu: Ahaaa, dar nu este nevoie doar de un singur inger sa faca asta?

El: NO !!!! Dar, daca te rogi dimineata intre 4-5 atunci 1,000 de ingeri iti vor duce rugaciunea la Dumnezeu!

Eu: Era clar ca trebuia sa spun wowww, de azi inainte asa o sa ma rog ... insa in capul meu imi trecea o imagine cu domnul acesta pe campie alergand cantand si alti doi fugind dupa el cu camasa de fortza ..... adica pe bune WTF????? Cine a trecut prin aceeasi situatie sa ridice manuta sus, sus, SUS, NU VA AUD, mai SUS !!!!!!!
Si totodata ma gandeam ce o fi fumat si cum pot face rost de aceeasi marfa...

El: Claudia, dar daca ai sansa sa mergi la biserica intre 4 si 5 dimineata sau la o moschee, sti tu cati ingeri iti vor duce rugaciunea la Dumnezeu?

Eu: Ma gandeam sincer daca mai poate, insa era clar ca mai putea .... zic din nou un rusinos nu stiu ...

El: Daca te rogi noaptea intr-o biserica intre 4 AM si 5 AM atunciiiiiii 72,000 de ingeri o sa-ti duca rugaciunea mai departe la Dumnezeu!

WOWWWWWWWWWWOOOOOWWWWW ati mai auzit ceva mai tare?!?!?!?!?!??!?! Deci nu se poate asa ceva, era clar ca domnul era plecat de mult de acasa.... mi-l si imagineam noaptea in pat cum se trezea el si incepea sa se roage.
Ahhh si cireasa de pe tort... imi spune ca nu am voie sa spun la nimeni care imi este dorinta, deoarece nu se va implini daca spun... Yeahhh sure !!!!! .... Deci nu am voie sa vorbesc cu prietenii sau cu familia sau cu sotul despre asta ... iar dupa 90 de zile, aproximativ 3 luni, dorinta se va implinii!!! Baa, zici ca din Oracol a scos-o pe asta! Si DA, vorbea serios...

Il intreb dar de unde stie el toate minunile astea? El spune ca toate acestea sunt scrise in carte, in Coran!
Apoi se uite la mine ca un psihopat religios ce este ca trebuie sa fac asta si o sa vad cum in 90 de zile dorinta se va implinii si scap de orice grija, probleme imi vor fi rezolvate, iar apoi el poate sta linistit ca m-a salvat!

Acuma sincer arat eu ca si cand as avea nevoie de ajutor sau sa fiu salvata? Ca si cand as avea nevoie de ceva, orice, ce trebuie cerut intre 4 si 5 dimineata intr-o moschee??!!?!?!??!
Probabil a zis ca scoate as-ul din maneca, imi spune acest secret, astfel incat sa fiu si eu fericita sa am si eu noroc in viata, ca si el. Imi pot dori sa merg la scoala, sa am bani, sa fiu sanatoasa sa fiu fericita, o noua masina, o casa, copii, o rata la banca ... stiti voi, ce isi doreste omul in zilele noastre ...
Wowww, sincer wooowwww .... apoi pleaca si eu ma gandesc ... cum ajung sa ma aflu in aceste situatii .... nasol pentru mine, foarte nasol, ca sincer nu o sa ma trezesc la 4 dimi sa ma rog ca in cea dea 90-ea zi sa zic :hmmmm am reusit, Allah e cel mai tare!!!!

Wowww, pe bune woowww, insa pe bune si fara misto, ce o fi fumat ?!? ...