Thursday, August 4, 2011

Azi a fost o zi de cacat ...

Salutare la toata lumea ... azi, la fel ca si ieri, a fost o zi super de cacat. In timp ce conduceam spre munca si vorbeam despre masina noastra, cat este ea de frumoasa era sa fac un accident, care schimba total fata masinii mele superbe, evident,nu? A fost super busy spre munca, eu ma aflam pe prima banda. S-a facut verde si masinile au pornit. O ratata ce AVEA FUCKING ROSU vroia sa faca dreapta. In Canada poti sa faci dreapta la rosu, DUPA ce te opresti si te asiguri ca nu vine nici o masina si nu omori nici un pieton ce are si el verde! RATATA nu s-a asigurat, mai mult nici nu a avut vreo intentie sa se opreasca la rosu, astfel incat era sa intre in mine. Va dati seama ca a fost o chestie de cateva secunde cand i-am observat fata de white trash si de alcoolista, nu? Stiti vorba aceea, "dupa fata pare tandru, dupa ochelari scafandru", nu? Ei bine doamna avea si ochelari, dar degeaba ii avea, ea fiind oarba. Mi-am dat seama ca nu se opreste la rosu, mi-am dat seama ca nu vede nici una dintre cele doua benzi pline de masini ce aveau verde si care mergeau cu 60km/h si mi-am mai dat seama ca daca nu pun frana in acel moment fac al doilea accident perfect identic cu primul ce il am in record. Am pus frana brusca, iar la vreo 2 secunde a pus si ea. Abia atunci a realizat ca este o cretina, tampita, oarba! Am inceput sa urlu, sa tremur, sa deschid geamul masinii si am intrebat-o pe doamna cu mult respect " What the fuck are you doing? Are you fucking blind? FUCKING BITCH !!!!! " apoi am incercat sa-mi continui drumul spre munca.
Probabil unii imi judeca limbajul folosit sau chiar personalitatea colerica, insa nu suport inconstientii la volan si incapabilii. Daca nu esti in stare sa conduci, NU CONDUCE !!!! Mi se pare foarte simplu, decat sa bagi oameni in spital sau in pamant sau sa le distrugi masinile, pentru ca te-a mintit pe tine cineva ca stii sa conduci. Femeia nu a zis nici un cuvant, a stiut ca a gresit, dar ce s-ar fi intamplat daca nu puneam eu frana? Eu aveam verde, ma aflam pe prima banda, a doua banda era super busy, plina de masini, una dupa alta, la fel ca si banda mea, deci sa incerc sa o evit era imposibil, daca nu puneam frana si daca ea nu punea frana intra in mine!
Ambitia mea numarul unu este sa ma fac examinator la examenul pentru G2 si G full. Primii 5 ani ma duc intr-o zona unde dau ochiosii examen si ii pic pe toti cu care nu ma simt in siguranta sau care nu stiu sa conduca. Apoi ma duc in alta zona unde doar pic, fara sa fiu rasista :))
Trebuie sa recunosc ca se conduce cat de cat civilizat in Toronto, insa sunt multi care sunt efectiv pericol public si nu ar trebui lasati sa conduca pe strada. Din cauza unui prost poti sa mori! Daca nu avea un copil in masina cu ea, si daca as fi putut sa-mi deschid portiera fara sa-mi fie zburata de o alta masina, m-as fi dat jos din masina si as fi facut-o in toate felurile ! Sa nu credeti ca "fucking bitch" era tot ce puteam spune in acel moment! Tot drumul spre munca am tremurat de nervi, frustrare si neputinta, ca o asemenea incapabila are carnet si conducea chiar in acel moment pe strada ....

5 comments:

Unknown said...

si parca cei care dau permisele in Canada sunt foarte drastici.Oare sa merga spaga si la ei ????

Cristina said...

Da, si acolo merge cu spaga.Stiu o ochioasa care a luat carnetul cu 700$. Cica a salvat bani, ca daca pica de mai multe ori tot acolo iesea. Asa gandea ea.

Alina---Explora Cuisine said...

Din experienta altora am auzit ca instructorii sunt extrem de subiectivi la examenul de conducere, pe care eu recunosc ca nu l-am dat inca, dar urmeaza :) sper sa nu fac si eu faze ca mai sus pe urma :))) si nu e chiar asa rau, aici se conduce mult mai prudent ca in Europa din cate am putut constata, deci sa ne bucuram ca cei mai multi soferi sunt ok, asta apropo de partea plina a paharului :) Weekend placut va doresc!

Klaus Varahil said...

Hello,
Eu ma gandeam serios ca ar fi vorba despre spaga, pentru ca nici un om normal nu ar da carnet la ochiosi. Ei efectiv nu stiu sa conduca! Cat despre ce a scris Alina, sunt de acord cu tine pana la un anumit punct, deoarece este nevoie de un singur sofer prost sa te omoare sau sa te accidenteze grav, nu de doi sau de o mie ... Se conduce mai prudent, regulile sunt respectate de multi, insa foarte multi nu au nici o treaba! Ieri de exemplu unul s-a oprit din mers si si-a pus avarile. Eu ma aflam in spatele lui si am crezut ca nu-i mai merge masina asa ca am semnalizat sa ma bag pe banda a doua. Insa cum era foarte busy pe banda a doua a trebuit sa astept, iar intre timp ala a pornit din senin. De nervi il claxonez ca a oprit toata banda, ca sa ce ?! Poate medita sau poate era pur si simplu nebun! Dar a blocat circulatia pe o banda din senin, fara nici un motiv. Pentru ca masina nu avea nici o problema tehnica. Dupa ce l-am claxonat a mai avut tupeul sa se indigneze si sa gesticuleze cu mainile, deoarece eu eram aia care a claxonat pe nedrept un autoturism oprit in mijlocul strazii pentru vreo 2 minute. Tipic ignorantilor!
O zi buna tuturor!

Nikos Karras said...

O fi avut ochelari 3d doamna si a crezut ca o fi la GTA :))