Saturday, July 30, 2011

Viata este o afacere?!

Bine v-am regasit! Azi vorbim serios despre viata, despre oameni, despre evolutie, despre boala, despre cei ce detin puterea mondiala ... Din pacate nu ne ajunge o viata sa filozofam despre VIATA, insa din indignare si frustrare vreau sa incep incet sa vorbesc despre tabu-urile vietii, societatii in care traim cu totii...
Traim intr-un secol in care tehnologia isi spune cuvantul. Oriunde te uiti vei vedea ca in aproape orice domeniu se fac descoperiri. Fiecare om din tarile civilizate are acces la televisor, telefon mobil, internet, toate aceste tehnologii au devenit extrem de folosite si sunt la indemna oricui. Toate aceste tehnologii ar trebuii sa ne ajute pe noi oamenii sa ne dezvoltam atat intelectual cat si spiritual. Cu atatea resurse financiare, aparate performante, inventii, boala nu ar mai trebuii sa existe, nu? Boala nu numai ca exista, dar ia forme din ce in ce mai multe pe acest pamant. Cine lupta cu adevarat impotriva ei ? Cine ar trebuii sa lupte impotriva ei? Cate boli/ virusi au fost create in laborator apoi oamenii au murit de la ele? Ce ma doare este ca lumea traieste intr-o lume paralela parca cu lumea reala ... Stiu ca e bine sa ne gandim ca este cineva acolo, cum ar fi Dumnezeu, care ne ajuta si ne rezolva problemele, insa realitatea demonstreaza ca el chiar daca ar exista, el nu se ocupa cu problemele oamenilor de rand. Oamenii devin din ce in ce mai ignoranti cu privire la viata, la realitatea in care traim cu totii. Adolescentii nu au decat mess-ul, facebook-ul si revistele colorate in cap. La TV nu vezi decat criminali, moarte, droguri si sex. Totul este o manea, intreaga noastra viata a devenit fara culoare, fara gust, fara aroma. Oamenii merg la munca, ajung acasa, mananca si se uita la TV apoi se culca, iar a doua zi, o iau de la inceput. Uitam cat de importante sunt adevaratele valori ale vietii, cum ar fi viata insasi, iubirea, prietenia, a oferii ajutor celor ce au nevoie, intelectul nostru trebuie hranit mereu cu informatii... Corpul, mintea, sufletul pot intra intr-o hibernare continua daca uitam sa traim, sa iubim, sa ajutam, sa fim oameni inainte de toate! Sunt convinsa ca nu sunt eu singura care isi pune intrebari existentiale sau intrebari importante despre realitatea pe care o traim cu totii ... Valorile omenirii se duc dracului, iar noi ca niste spectatori privim la o piesa de treatru, a carui scriitori nu mai suntem de mult ... Consider totusi ca viata, realitatea in care am ajuns sa traim este foarte bine gandita de catre mai marii lumii, masoni, men in black, men in
suits sau cum vreti voi sa ii denumiti. De cand exista lumea, doar cel puternic rezista, supravietuieste .. viata este si va ramane o jungla. Iar lupta dintre puternic si slab se va da mereu, pentru ca este in natura vietii. Din pacate anul 2011 nu este cu nimic mai diferit decat inceputurile omenirii unde oamenii traiau in pesteri si vanau pentru a se hranii. Consider ca in momentul acesta, in acest secol, am putea face multe lucruri bune, constructive, daca am fi mai uniti si daca am vedea adevarul dincolo de gunoaiele servite zilnic prin mass media, politica, religie, etc. Zilnic prin mass media ne sunt servite numai minciuni, pentru inculti, slabi de ingeri, etc. Totul mi se pare controlat de cei de sus. Orice se intampla in lume, pe planeta este controlat, apoi se gandesc ce sa le mai serveasca la prosti, respectiv la muritorii de rand, la mine, la tine,.... Unii sunt asa de naivi incat inghit orice. Ei cred ca lumea este buna, este iubitoare, pasnica, insa in realitate este exact opusul. Cand v-a ajutat ultima oara un necunoscut ? Cand v-a dat un pahar cu apa sau orice altceva o persoana ce a apreciat munca ta, serviciul facut de tine, iar in schimb a vrut sa iti multumeasca, cu un cuvant bun sau cu un dar? La TV nu exista nimic educativ, muzica abereaza cu tot felul de simboluri masonice, mesajele sunt violente, banale sau indeamna la superficialitate ... Pentru amatori de senzatii tari respectiv de documentare, se pot uita pe youtube la " Music industry exposed" sunt vreo 11 parti. Asa veti vedea cate mesaje sunt strecurate evident intentionat in videoclipuri, in versuri, ce indeamna populatia la te miri ce cacaturi ... Acuma oricum fiecare este dator fata de el insusi sa creada ce doreste, insa nu strica niciodata sa ti se prezinte mai multe fete ale problemei.
Mancare este GMO toata, adica este modificata genetic. Cazurile de cancer se inmultumesc pe zi ce trece. Mi se pare o problema destul de grava, ce ar trebuii sa ne atraga atentia. Pe blog-ul lui Tzipi am vazut un documentar ce sunt convinsa ca unii dintre voi il stiti deja pentru cei ce nu il stiu, MERITA VAZUT !!! Deschide ochii multora si arata adevarata fata a Statelor Unite. Un om, dr. Burzynski a descoperit leacul pentru cancer. Ce au facut autoritatile americane? L-au tarat aproape 20 de ani prin tribunale acuzandu-l ca este criminal, talhar, etc. Totul ca sa-i inchida afacerea, sa-l falimenteze si totodata sa nu afle lumea ca a descoperit leacul pentru cancer. Cand toate astea nu au mers au incercat sa-i fure ideia si au prezentat-o ca o inventie proprie... Totul se poate urmarii pe acest site: http://suntsanatos.ro/documentare/burzynski-cancerul-este-o-afacere-serioasa.html
In fiecare industrie sunt miliarde de dolari, iar din boala se fac foarte multi bani. Ganditi-va cat costa aparatele din spitale, cat costa fiecare produs absolut necesar dintr-un spital. Plus doctorii, asistentele ... Spitalele sunt fabrica de facut bani! In momentul in care nu mai ai bolnavi, nu ai ce trata costurile nu-si mai merita banii. Acest documentar iti arata cat valoreaza viata unui om, ca esti doar un numar, o cifra si ca pentru cei care ar trebuii sa conteze si cei care ar putea face ceva pentru sanatatea noastra nu fac nimic, mai mult o pun intentionat in pericol.
Banii nu aduc fericirea, dar o intretin, o vorba care da de gandit. Mai ales ca in secolul in care traim totul se invarte in jurul banilor. Mai nou, daca ai bani nu ai sanatate, nici nu ai libertate. In America nu primesti health card, decat daca lucrezi pentru guvern, altfel nu esti asigurat. Adica orice problema ai, platesti. Ma gandesc ca cei care lucreaza pentru companii mai mari primesc benefits, insa daca nu lucrezi sau lucrezi pentru o firma privata mica, de la guvern nu primesc nimic. Trist, dar adevarat. De ce nu ar da cel mai puternic stat din lume health card la cetatenii sai?
Cate razboie au loc in acest moment pe aceasta planeta? Cati oameni se omoara zilnic din diferite absurde motive?
Cate animale sunt omorate zilnic pentru pielea lor, blana lor, carnea lor? Eu sunt carnivora, din pacate asta este. Mananc pui,porc,peste,vita. Insa nu sunt de acord cu chinuirea animalelor sau cu mancarea GMO. Pentru cei ce vor sa citeasca sau sa afle adevarul despre mancarea ce ne intra in sistem zilnic poate sa intre tot pe youtube: food inc.
Nu stiu ce sa mai zic, decat ca totul este in fata noastra. As vrea ca oamenii sa mai citeasca si alte carti, sa se documenteze mai mult despre viata, despre existenta noastra. Din pacate nu traim in rai, iar eu una mi-am pierdut speranta de rai dupa moarte ... Asta nu inseamna deloc ca mi-am pierdut pofta de viata, pofta de a iubii sau de a ajuta, insa adevarul, realitatea cruda in care traim te schimba, ii shimba chiar si pe cei mai buni dintre noi ... Pot sa afirm ca inainte eram mai pura, mai naiva, dar adevarul te schimba, te si intareste si consider ca te schimba in bine, bine pentru tine.
Cea mai importanta carte ar fi a lui Victor Toni Moldovan " Programul Terra". Este foarte dificila insa daca ai rabdarea si curiozitatea sa o citesti iti v-a schimba viata. Daca esti foarte credincios NU o citii. Aceasta carte iti poate schimba parerea radical despre tot ce odata ai crezut. Cartea poate fi gasita pe internet cu ajutorul lui Google.
Consider ca viata este o afacere pentru putinii oameni ce conteaza pe aceasta lume. Totodata consider ca viata noastra este controlata la maxim, fiecare miscare. Consider ca tot ce se intampla este gandit, ca nimic nu se intampla pur si simplu, consider ca viata este simpla si condusa de oameni la fel de simplii. Pana la urma este doar o lupta de supravietuire a fiecaruia dintre noi. Cine a vazut Transformers 3? Cei care au vazut filmul stiu personajul interpretat de Patrick Dempsey si anume Dylan. Ce a facut Dylan? Decepticons se bat cu Autobots, iar Dylan ia o decizie si se da de partea rea, a lui Decepticons. Noi cu totii trebuie sa luam decizii in fiecare clipa, insa trebuie sa ne gandim de doua ori daca vrem sa ramanem ignoranti, in intuneric sau vrem sa aflam adevarul despre viata in care traim? Viata nu este roz, insa macar va fi limpede ...
Depinde de fiecare cat de limpede o prefera? Numa bine ...

No comments: