Saturday, May 28, 2011

WE are THE CHAMPIONS !!!!

Pentru cunoscatori se stie !!! Azi a fost o zi speciala, a fost finala Champions League dintre Barcelona si Manchester United. Desi sunt femeie, urmaresc si imi place fotbalul, insa atunci cand joaca Barcelona ma transform intr-un fan inrait. Chiar daca nu ai nici o treaba cu fotbalul, atunci cand joaca Barcelona este o cu totul alta experienta. NU am vazut o echipa mai buna unde jocul este legat asa de bine, unde jucatorii se gasesc atata de bine pe teren. Acest meci a dat clasa si totodata a aratat adevarata valoare a Barcelonei. Anglia, mai exact Manchester United, a fost incapabila sa joace, a fost ingenunchiata si umilita in fata lumii intregi. Barcelona a avut posesie 65% si au sutat la poarta de cel putin 15 ori daca le si intra tot cam atata ar fi fost scorul 15-1. Machester United a avut o singura ocazie si Rooney a marcat. Acest meci este o capodopera, este arta, iar protagonistii sunt cei de la Barcelona, campionii lumii !
Dupa cum declara si englezii, "SIMPLY THE BEST !" IN ACEASTA SEARA, IN ACEST AN, BARCELONA A FOST DECLARATA OFICIAL CEA MAI BUNA ECHIPA, CAMPIONII DIN 2011.
A fost o placere sa ma uit la meci si sincer nu am vazut un meci mai bun sau mai clar din punct de vedere a celei mai bune echipe.
BARCELONA IS SIMPLY THE BEST !

No comments: